Project Description

Voedselbank te Oss: Airconditioning in diverse ruimtes

In opdracht van Frimex heeft VD Koudetechniek deel mogen uitmaken van een project voor de Voedselbank te Oss. Voor VD Koudetechniek betekende dit diverse ruimtes voorzien van efficiënte airconditioning.

Opdracht

Met de verantwoordelijkheid om de Voedselbank in Oss te voorzien van een comfortabele omgeving, was de opdracht duidelijk: het installeren van airconditioningsystemen die zorgen voor verkoeling tijdens warme dagen en een aangename atmosfeer creëren voor degenen die de faciliteit bezoeken.

Oplossing

VD Koudetechniek heeft haar expertise ingezet om betrouwbare en effectieve airconditioningsystemen te installeren in diverse ruimtes van de Voedselbank. Door gebruik te maken van hoogwaardige technologieën en nauwkeurige installatie, kunnen gebruikers genieten van verfrissende koelte tijdens alle seizoenen.

Door het leveren van betrouwbare en efficiënte airconditioningssystemen draagt VD Koudetechniek bij aan het creëren van een comfortabele omgeving voor de gemeenschap. Ben je ook op zoek naar betrouwbare koeloplossingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar!

Naam:
Voorziening airconditioning

Plaats:
Oss

Opdrachtgever:
Frimex

Projectgalerij

Heb je een project waarbij wij kunnen helpen?