Heb je een project waarbij wij kunnen helpen?

Doen waar je goed in bent

Bijdragen aan een duurzame en comfortabele woon- en werkomgeving. Dat vinden we belangrijk. Klimaat- en koeltechniek is onze passie. Service en kwaliteit onze drijfveer. En als het op díe techniek aankomt, zorgen wij ervoor dat jij kunt doen waar je goed in bent. Dat gaat verder dan alleen het neerzetten van een koelcel of warmtepompinstallatie. Wij verzorgen een oplossing van ontwerp tot onderhoud. Hoe groot of complex de oplossingen ook zijn. Zo zorgen wij ervoor dat jij altijd je werk kunt doen. En mocht er toch iets misgaan, dan staan we voor je klaar om alles zo snel mogelijk weer te laten draaien.

Wat mag je van ons verwachten?

Ontwikkelingen in de techniek staan nooit stil. Gelukkig maar, want dit houdt ons scherp. We zijn gedreven door kennis én het delen daarvan. En zijn pas tevreden als wij het optimale eindresultaat hebben bereikt. Volgens ons kan dat alleen als je op een professionele, betrouwbare en respectvolle wijze met elkaar samenwerkt. En dát is precies wat je van ons kunt verwachten.

Historie van VD Koudetechniek

In 2015 is VD Koudetechniek opgericht in het Noord-Brabantse Nieuwendijk. Sindsdien installeert en onderhoudt VD Koudetechniek klimaat- en koeltechnische systemen.

Ons Team

Loek
LoekOperationeel Directeur
Van origine een koeltechnieker die het vak nog onder de knie kreeg zónder internet, toen je nog componenten openmaakte en doorzaagde. Nu is Loek Operationeel Directeur van VD Koudetechniek mét grote passie voor fanatiek kokkerellen.
Rick
RickBedrijfsleider
Rick is een echte sportman. Niet alleen in zijn vrije uurtjes, maar vooral onder werktijd: dan coacht, motiveert en stimuleert hij erop los. Dat is dan ook dé reden dat het zo’n (h)echt team is. Maar vergeet de drukbezochte ‘borrels’ niet, die hebben volgens Rick ook een héle positieve bijdrage.
Richard
RichardService – en onderhoudscoördinator
Hij doet wat ‘ie zegt en zegt wat ‘ie doet: van Richard kan je op aan. Naast zijn bourgondische levensstijl, gecombineerd met een beetje lichaamsbeweging, wordt hij pas echt blij wanneer al zijn VD Koud-collega’s hun werkdag weer tevreden afsluiten.
Anja
AnjaFinancieel Administratief medewerker
Structuur aanbrengen in onze administratie, alles onder controle krijgen met een mooi ‘Resultaat’ en daarna gaat ze – met frisse tegenzin – lekker sporten. Anja haar nieuwste hobby? De directeur achternazitten voor bonnetjes (is dat ook sporten?)

Onze werkwijze

Onze Partners

Klaar voor iedere uitdaging

Vivamus sed consectetur tellus dolor sit amet, consectetur adipiscing lorem elit sadip ipsum ets ficilis uns.