Heb je een project waarbij wij kunnen helpen?

Klimaattechniek

Koeling, ventilatie en verwarming in een innovatief installatieconcept zorgen ervoor dat jij grip hebt op het binnenklimaat. En dat is fijn, want een aangenaam binnenklimaat bepaalt hoe jij en de mensen om je heen zich voelen in een ruimte. En een comfortabele ruimte bevordert de prestaties: win-win. Door de temperatuur en luchtvochtigheid goed op elkaar af te stemmen, zorgen we ervoor dat er elke dag ontspannen gewerkt, geleerd of gewoond kan worden.

Met o.a. airconditioning, warmtepompen en luchtbehandelingsinstallaties creëren we comfort en veiligheid. Deze systemen zorgen er namelijk voor dat jouw ruimte niet alleen prettig aanvoelt, maar ze zorgen ook voor een energiezuinige, veilige en gezonde ruimte. En dat is essentieel.

Klimaatinstallatie nodig?

Wil je ook een klimaatoplossing op maat? Neem contact op, dan gaan we samen op zoek naar de beste oplossing.

Koeltechniek

Wanneer de continuïteit van jouw bedrijf in gevaar komt doordat producten of het productieproces niet op de juiste of constante temperatuur kunnen worden gehouden, weet je hoe belangrijk het is dat het goed geregeld is. In de supermarkt, het kantoor, het ziekenhuis of het voedselverwerkende bedrijf. Je moet ervan op aan kunnen dat het werkt. Altijd. Want zonder koeling, geen continu bedrijfsproces. Een innovatief ontworpen, goed geïnstalleerde en onderhouden koelinstallatie is de basis voor een bedrijfszekere en energiezuinige installatie.

VD Koudetechniek is expert in koelen en vriezen. Met o.a. koel- en vriescellen, laboratoriumkoelers en toonbanken zorgen we ervoor dat voorwerpen, producten of ruimtes afkoelen en koel blijven. Met voor elke markt of branche een eigen aanpak. En altijd op zoek naar het optimale resultaat tussen toepassingsniveau, investeringsniveau en energieverbruik.

Koelinstallatie nodig?

Wil je ook een koeloplossing op maat? Neem contact op, dan gaan we samen op zoek naar de beste oplossing.

Meet- en regeltechniek

Airconditioning aan terwijl de verwarming staat te loeien? Dat klinkt niet logisch. Meet- en regeltechniek kan veel apparatuur in gebouwen, kantoren en fabrieken op een slimme manier koppelen, aansturen en regelen. Dit gebeurt door in een proces continu te meten en bij te regelen. Van eenvoudige aan-uitsystemen tot gecompliceerde procesbesturingen. Het doel? Energie besparen én kosten reduceren.

Rapportages en dashboards

Door het gebruik van moderne regeloplossingen zijn we in staat om o.a. jouw koel- en klimaatsystemen, verlichting, alarmen en sensoren op afstand te bewaken. Zo worden onregelmatigheden snel gesignaleerd en energie- en waterverbruik geregistreerd.

Service en onderhoud

Service en onderhoud van je klimaat- en koelinstallatie is de sleutel tot operationele betrouwbaarheid. Elke schakel in jouw productieketen moet betrouwbaar zijn en blijven. VD Koudetechniek biedt een servicecontract waarbij jouw installatie wordt onderhouden en we zijn er 24/7 bij storingen.

24/7 servicecontract

Ook na de oplevering van een project blijven we ondersteunen om de installatie optimaal en duurzaam te laten functioneren. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor problemen en reparaties. Onze monteurs zijn deskundig, ervaren én uitgerust met materialen en gereedschappen om het probleem ter plekke te kunnen oplossen.

Certificeringen

Wij beschikken over:

  • F-Gassen bedrijf certificaat
  • F-Gassen persoonlijke monteurs certificaten
  • VCA – bedrijf en persoonlijk
  • Milieu – VIHB-registratie

Storingen

Voor storingen of calamiteiten – ook buiten kantoortijden – zijn wij altijd bereikbaar. Je kunt ons contacten op telefoonnummer 085-7609010.

Persoonlijk, deskundig, betrouwbaar

Meer weten over ons servicecontract? We kijken graag naar je situatie en vertellen je hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onze Partners

Klaar voor iedere uitdaging

Vivamus sed consectetur tellus dolor sit amet, consectetur adipiscing lorem elit sadip ipsum ets ficilis uns.