Project Description

Van Rossum Installatietechniek: een complete installatie en Full Electric

Het conditioneren van een ruimte is heel erg belangrijk en gelukkig haakte Van Rossum Installatietechniek ons aan voor de klimaattechniek van een het NRE project in Eindhoven. Het resultaat? Een complete en Full Electric installatie.

Een compleet project

Onze medewerkers hebben bij dit project een Heat Recovery installatie geplaatst met maar liefst 25 cassette units voor het conditioneren van alle ruimten. Aan deze installatie zijn vier hydromodules gekoppeld, waarmee een goede basis voor vloerverwarming én -verkoeling is gelegd. Voor de luchtverversing plaatsten wij een luchtbehandelingskast met 7.300 m3/h. Deze kast is voorzien van een DX Change-over batterij, welke…

De totale Full Electric installatie is voorzien van een Intelligent Touch Manager, welke fungeert als GBS: een gebouwbeheersysteem om onder andere de kloktijden op maat in te stellen. Dit voorkomt onnodig energieverlies. Daarnaast worden circulatiepompen, servomotoren, luchtbehandelingskasten en cassette units vanuit de centrale regeling beheerd.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Een aangenaam leef- en werkcomfort: daar maken wij ons hard voor en dát voel je. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze medewerkers. Wij staan voor je klaar!

Project:
VD-PR20-061

Naam:
NRE

Plaats:
Eindhoven

Opdrachtgever:
Van Rossum Installatietechniek

Projectgalerij

Heb je een project waarbij wij kunnen helpen?