Project Description

Sportcentrum De Wilgenring: verouderd airconditioningsysteem geüpgraded

In een sportcentrum is het belangrijk dat de airconditioning goed werkt voor een goede luchtkwaliteit en een prettig sportklimaat. Dit is beter voor zowel de prestaties en de gezondheid van de sporters als voor het behoud van de sportapparatuur. VD Koudetechniek deed onderzoek naar de airconditioning in sportcentrum De Wilgenring te Rotterdam. In deze blog lees je over hoe dit project liep van een onderzoek naar een oplossing met behulp van VD Koudetechniek.

De onderzoeksresultaten

Na het laatste onderhoudsbezoek aan Sportcentrum De Wilgenring bleek dat er enkele gebreken waren aan het verouderde airconditioningsysteem. Enerzijds betreft het een wat verouderd systeem, anderzijds zouden de kosten voor reparatie aanzienlijk zijn. Vandaar dat we adviseerden om een volledige upgrade uit te voeren voor de airconditioning van het sportcentrum. Daar kan VD Koudetechniek uiteraard bij helpen!

De oplossing

Met trots heeft VD Koudetechniek een nieuwe, bedrijfszekere oplossing geïnstalleerd, inclusief een garantie van maar liefst 5 jaar! Hiervoor zijn onder andere oude openliggende leidingen vervangen en voorzien van een kunststof goot. Dit biedt bescherming tegen weersinvloeden en voorkomt dat vogels de isolatie kunnen wegpikken.

Daarnaast is de nieuwe installatie opgesteld op rubberen dempende Big-Foot opstelprofielen in plaats van de oude harde kunststof opstelbalken. Dit zorgt voor een stabielere en stillere werking. Sportcentrum De Wilgenring kan genieten van vele jaren probleemloos gebruik van het vernieuwde airconditioningsysteem.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

VD Koudetechniek zorgt ervoor dat jouw airconditioningsysteem comfortabel en zorgeloos werkt. Benieuwd wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak met een van onze medewerkers! Wij van VD Koudetechniek staan voor je klaar!

Naam:
Verouderd airconditioningsysteem geüpgraded

Plaats:
Melanchtonweg 70, Rotterdam

Opdrachtgever:
Sportcentrum De Wilgenring

Projectgalerij

Heb je een project waarbij wij kunnen helpen?