Project Description

REV’IT!: complete klimaatinstallatie inclusief gebouwbeheersysteem

Een flinke ontwikkeling en een positieve verwachting wat betreft de groei in de komende vijf jaar. Daar hoort een nieuw hoofdkwartier bij. Met kernwaarden als design, performance en innovatie, zal ook de realisatie van deze uitbreiding aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Het resultaat? Een complete klimaatinstallatie inclusief gebouwbeheersysteem.

De vraag vanuit REV’IT!

Het Osse REV’IT! is een toonaangevende onderneming in hoogwaardige motorkleding. ‘Making big promises yet overdelivering’, daar kunnen wij ons bij VD Koudetechniek goed in vinden. Een flinke ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf inmiddels zo’n honderd mensen telt, waarvan er tachtig werkzaam zijn op het kantoor in Oss. De komende vijf jaar verwacht REV’IT! meer groei, waardoor een nieuw hoofdkwartier de volgende stap is. Niet zomaar een hoofdkwartier, maar een weerspiegeling van de belangrijkste kernwaarden: design, performance en innovatie met energiezuinigheid als uitgangspunt.

De oplossing

In opdracht van Van Delft Installatietechniek hebben wij de complete klimaatinstallatie inclusief gebouwbeheersysteem verzorgd. Technisch houdt dit het volgende in:

  • De opstelling in de technische plug bestaat uit een lucht/water warmtepomp van 330 kW.
  • Twee gekoppelde lucht/lucht warmtepompen dragen zorg voor de opwekking van koude en warmte voor het na-conditioneren van verse lucht.
  • De luchtbehandelingskast 15.000 m3/h voert verse lucht naar het kantoor en voert deze ook weer af door een hoog rendement warmte terugwin-systeem.
  • Drie sets van drie gekoppelde VRV Heat Recovery installaties, welke voor alle vertrekken zorgen voor de energiezuinige opwekking van koude en warmte.
  • Een los split-systeem draagt zorg voor de koeling van de serverruimte.

Een complete klimaatinstallatie inclusief gebouwbeheersysteem

Het resultaat voldoet aan ieders waarden: design, performance en innovatief, maar ook klimaatbewust, van A-kwaliteit en altijd betrouwbaar. We geven je graag een inkijkje. Het nieuwe REV’IT! beslaat straks 3.600 m2 kantoorruimte en 5.000 m2 opslagruimte met een hoogte van twaalf meter. Een combinatie van beton, glas en staal zorgt voor een weerspiegeling van die kernwaarden. Naast deze ruimten, krijgt het pand een grote showroom om collecties te tonen én een experience room in het teken van de technologie van het pionieren en kennis overdragen. Daarnaast doet een volledig uitgerust testlaboratorium dienst als katalysator voor innoverende ideeën voor nieuwe producten, kwaliteitscontrole en CE certificering. Tot slot komt er een fotostudio, restaurant, atelier en een fitnessruimte.

En dat met een complete klimaatinstallatie inclusief gebouwbeheersysteem. Dát voel je!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Een aangenaam leef- en werkcomfort: daar maken wij ons hard voor en dát voel je. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze medewerkers. Wij staan voor je klaar.

Project:
VD-PR18-383

Naam:
REV’IT

Plaats:
Oss

Opdrachtgever:
Van Delft Groep

Projectgalerij

Heb je een project waarbij wij kunnen helpen?