Project Description

CSi Raamsdonksveer: installatie serverkoeling

Serverkoeling

Een goede serverkoeling is van vitaal belang om de stabiliteit, prestaties en betrouwbaarheid van IT-systemen te waarborgen. Bij het ontwerpen van een serverruimte is het belangrijk om te investeren in een efficiënt koelingssysteem dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de apparatuur en de omgeving. Zo is airconditioning of luchtbehandeling nodig om de ruimte koel te houden, zodat de servers niet oververhit raken.

Opdracht voor CSi Raamsdonksveer

VD Koudetechniek heeft voor CSi Raamsdonksveer een op maat gemaakte koeloplossing geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de servers optimaal blijven presteren. Deze opdracht werd uitgevoerd in de zomer, een periode waarin het extra belangrijk is om de servers te koelen vanwege de hoge temperaturen. In het verleden heeft VD Koudetechniek al verschillende installaties uitgevoerd bij CSi Raamsdonksveer. De toevoeging van airconditioning in de serverruimte was een welkome aanvulling. Voor deze koeling is een unit gebruikt die geschikt is om het 24/7 gebruik gedurende het hele jaar te kunnen dienen.

Gebouwbeheersysteem

De koelinstallatie is geïntegreerd in het gebouwbeheersysteem van CSi Raamsdonksveer. De toegepaste unit is uitgerust met een optieprint die direct een signaal naar het gebouwbeheersysteem stuurt op het moment dat er een storing optreedt. Een echt intelligent systeem dus!

Mocht je ook een serverkoeling nodig hebben, dan ben je bij VD Koudetechniek aan het juiste adres! Neem contact met ons op voor meer informatie en/of plan een gesprek in met ons!

Naam:
Installatie serverkoeling

Plaats:
Raamsdonksveer

Opdrachtgever:
CSi Raamsdonksveer

Projectgalerij

Heb je een project waarbij wij kunnen helpen?