Over ons

Over ons

VD Koudetechniek levert, installeert en onderhoudt klimaat- en koel technische systemen. U kunt daarbij denken aan warmtepompen, koel- en vriescellen, computerkoeling, vloerkoeling en vloerverwarming, airconditioning, enzovoorts. Als koudetechnisch bedrijf leveren wij een bijdrage aan een duurzame en comfortabele woon- en werkomgeving. Wij zijn werkzaam in de utiliteit en industrie, zorg, petrochemie en particulier.

VD Koudetechniek is sinds 2017 een erkend leerbedrijf! Dit voor de volgende leer/werkplekken binnen beroepsonderwijs bedrijfsleven:

  • Eerste monteur koude- en klimaatsystemen
  • Monteur koude- en klimaatsystemen
  • Servicemonteur koude- en klimaatsystemen

Onze kennis

Ontwikkelingen in de techniek staan nooit stil. Gelukkig maar, want dit houdt ook ons scherp. We onderscheiden ons hierin door een actueel en hoog kennisniveau. Iedere dag zijn wij bezig om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. Onze jarenlange ervaring en kennis nemen wij mee in de voorbereiding van nieuwe uitdagingen en oplossingen.

Wat mag u van ons verwachten?

Wij zijn pas tevreden als wij het optimale eindresultaat hebben bereikt. Volgens ons kan dat alleen als je op een professionele , betrouwbare en respectvolle wijze met elkaar samenwerkt. En dat is precies wat u van ons mag verwachten. Onze medewerkers zijn deskundig, betrokken en enthousiast.