Technieken

Onze technieken

Wij leveren, installeren en onderhouden klimaat- en koeltechnische systemen.
Als koudetechnisch bedrijf leveren wij een bijdrage aan een duurzame en comfortabele woon- en werkomgeving.

Uw oplossing
Wij bieden u een aangenaam leef- en werkcomfort. Wij combineren daarbij bewezen technieken en nieuwe technologieën met unieke op maat gesneden oplossingen. Met maar één doel; een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Natuurlijk met een optimale benutting van de klimaat- en koeltechnische systemen.

Nazorg
Ook na de oplevering van een project blijven wij u ondersteunen (ontzorgen) om de installatie optimaal en duurzaam te laten functioneren. Onze medewerkers staan 24 uur per dag gedurende het gehele jaar voor u klaar!

Maak een keuze uit onze onderstaande technieken voor meer informatie.

Koeltechniek

Koeltechniek

Een goed ontworpen, geïnstalleerde en onderhouden koelinstallatie is de basis voor een bedrijfszekere en energiezuinige installatie. Het voorkomt storingen en bevordert de continuïteit van de bedrijfsprocessen. Dit vertalen wij op het gebied van koel- en vriestechniek in een innovatief installatieconcept. Daarbij zoeken wij naar het optimale resultaat tussen toepassingsniveau, investeringsniveau en energieverbruik.

Klimaattechniek

Klimaattechniek

Een goed werkklimaat bevordert het welzijn van medewerkers en daarmee de prestaties van uw medewerkers. Het toepassen van klimaattechniek is daarom altijd een win-win situatie. Een betere omschrijving voor klimaattechniek is comforttechniek. Met het toepassen van deze techniek vertalen wij de comfortbehoefte. Dit doen wij op het gebied van koeling, ventilatie en verwarming in een innovatief installatieconcept. Daarbij zoeken wij naar het optimale resultaten tussen comfort-, investeringsniveau en energieverbruik.