VD Koudetechniek staat voor u klaar!

VD Koudetechniek staat voor u klaar!

VD Koudetechniek staat voor u klaar!

VD Koudetechniek levert, installeert en onderhoudt klimaat- en koel technische systemen. U kunt daarbij denken aan warmtepompen, koel- en vriescellen, computerkoeling, vloerkoeling en vloerverwarming, airconditioning, enzovoorts. Als koudetechnisch bedrijf leveren wij een bijdrage aan een duurzame en comfortabele woon- en werkomgeving. Wij zijn werkzaam in de utiliteit en industrie, zorg, petrochemie en particulier.

Contactgegevens
Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 085-7609010 van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Voor dringende storingen of calamiteiten buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met onze storingsdienst. Ook ‘s avonds en in de weekenden staan onze servicemonteurs voor u klaar! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-7609010.